Max 2 år

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Min rara kompis Stinas son fyllde år härom veckan, hon är inte för så mycket pynt så jag försökte hålla det lite striktare är jag brukar. Vet inte hur väl jag lyckades men här är resultatet.
Den här kortvikningen är väldigt användbar och enkel att göra,dessutom räcker det med ett halvt 12 tums papper.
Gräset är en Martha Stewart stans och blommorna en gammal punch sen vet inte när, siffran har jag stansat ut med min Cricut.

Närbild på den söta draken från Scraplyckan (tror jag) Han är en riktig söting.

Insidan fick bli så här enkel.

För övrigt är det så där med mig. Min onda rygg och onda ben som domnar bort allt som oftast är förmodligen ett diskbråck. Sjukgymnasten var säker till 95%. Nu är det vila och speciella övningar som gäller. Jag ska inte anstränga mig för mycket.

Mors Dag

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Mors dagskort till min kära mor, på fotot är det hennes mor född 1882. När jag tittar på den bilden ser jag min mor också.
Till höger på kortet har jag använt en av Tim Holtz kantstansar, den har funnits ett tag på marknaden,  jag har velat ha den länge men den har vait slut, nu äntligen är den i min ägo. Jag gillar när man kan stansa ut i lite tjockare papper, här tog jag ett ganska tjockt kvistpapper. Papper från Bo Bunny. Ros gjord av naturfärgat kaffefilter och lite glitter.

Var tvungen att ta med den vita rosen, köpte den i förra veckan till ett bordsarrangemang där jag satte rosor i olika höga smala glasvaser, blev riktigt effektfullt. Tog tyvärr inga bilder.
Allt är just nu så jobbigt för jag har ont av troligen ichias kan knappt gå, surrar i hela benet och foten. Igår började det surra i armen och handen också, måste ta mig till läkaren

Kort

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Ett kort till en ”ängel” Motivet i mitten fick jag i en butik som säljer kläder, de har den på sina påsar också! Känns såååååå rätt i tiden. Här slängs inget som kan komma till användning. (Jag jobbar ju i åtrvinningsbranchen så det är ju bara till att återvinna så mycket som möjligt.) Även silkespappret kommer från samma butik. De brukar linda in kläderna så fint i det och sätt på änglaetiketten.

Rosor av silkespapper som jag bara snurrat runt till en liten rulle com sedan fått sig en omgång med glitter.

Närbild på fjärilarna som jag bara tokgillar, stans från Martha Stewart