Kort med hus

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Taket är gjort med remsor utstansade med en Martha Stewart kantstans. Träden är i grunden Tim Holtz Branch Tree som jag fyllt med löv från en liten lövpunh. Staketet är också Tims design, innanför ginden är det massor med gräs och små blommor. Fasaden är embossad med ett embossingskuvert från TH sen distressad med flera färger i brunt.

Spetsgardiner måste det ju vara så det ser mysigt ut. Pojken på insidan tittar längtansfullt ut på blommor och gräs, trädet med bär och den fina fjärilen som just flugit upp och satt sig på taket. Han får inte gå ut för sin mamma för han har ont i halsen och feber. Hoppas han kryar på sig snart.

Kram på er alla. jag är ju inte direkt någon författare Ha Ha Ha…….//Annicka

Resväska

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Efter Inspiration och beskrivning i senaste numret av Magnolias tidning har jag skapat den här resväskan.

Jättekul att göra. Fick användning för ett stämpelkit med resedetaljer som jag har haft liggande sen urminnes tider. Långt innan jag började på allvar med att skapa kort m.m. Min man köpte det till mig på E-bay från USA. Dessutom har jag använt några nya jag köpte från Scrapbruket som kom hem till mig i förra veckan + några andra stämplar också. Det är kul att göra sitt eget papper tycker jag.
Den bruna cardstocken har fått sig en omgång med ett Tim Holtz embossingkuvert.. De runda ”plupparna” som sitter på banden som går runt väskan har jag gjort med cirklar utstansade i krympplast doppade i Ultra Thick Embossing Enamel efter att jag tryckt ned dem i embossingdynan så det fastnade pulver på förstås, sen värmde jag med embossingfönen förstås. Ett kul sätt att göra egna dekorationer det kommer att bli fler framöver.

Baksidan är ju ganska lik framsidan har bara fått dekorationer genom att hänga i ett  litet hjärta och en mininyckel. Ska komplettera med ovan nämnda ”pluppar”.

Insidan klädde jag med ett rutigt papper från Majadesign. Har ännu inte bestämt vad som ska vara i väskan och vem som ska få den???

Nyfödd Baby

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Min arbetskamrat har fått en liten efterlängtad gosse. Jag gjorde det här kortet och skickade från oss kollegor. Hon har klätt en korg med mönstrat tyg som har djur på sig, så det fick bli temat.
Djuren är ett stämpelset jag köpt på Panduro, färglagda med Promarkes. Den ljuvliga textstämpeln är från Vilda Stamps. Fjärilen och gräset från Martha Stewart. Pappret är supergammalt så det har jag ingen aning om var det kommer ifrån.

Ugglekort

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Papper från Basic Grey, ugglestämpeln kommer från  Vilda Stamps. Banner från Tim Holtz/Sizzix. De runda utstansade cirklarna i vänstra hörnet har jag gjort. med en MS hörnpunch

Ännu ett kort till lilla IDA

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Min systers lilla barnbarn har ju fyllt ett år.  Jag gillar verkligen den här vikningen på kort. Här har jag använt mig av en stämpel från The Greeting Farm, färglagt med Promarker samt Copicspennor. Gräset är en MS kantstans, blommorna är enkla cirklar som jag ”bucklat” till i kanterna så de vikar sig upp lite.

Insidan fick bli så här enkel endast en Spellbinderscirkel att skriva grattishälsning på.

IDA 1 år

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Här har jag gått löst med ett av mitt set med Martha Stewart kantstansar. Jag gjorde Hörnen 2 gånger i olika nivåer, en gång i kanten och en gång längre in på pappret.
Stämpeln kommer från Magnolia den lilla flickan är ju så söt, färglagt med en blandning av Copic och Promarkers-pennor. Fjärilarna är också en MS-punch.
Min systers lilla barnbarn ska få detta kort hon fyllde 1 år i torsdags. ”Bättre sent än aldrig” ska skicka det senast i morgon så hon har det på måndag.

Gjorde likadant på insidan med hörnstansen av det här kitet MS stansar.

Drakkort

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Än så länge vet jag inte vem som ska få detta kort, men det dyker säkert upp någon liten person som fyller år!
Den här söta stämpeln med draken gillar jag, tror fortfarande att den kommer från Scraplyckan måste ta reda på det.
Pappret kommer i alla fall från Panduro. Återigen har jag gjort blommor tycker det är så användbart.
Tur jag kan sitta och pyssla nu när mitt diskbråck hindrar mig från att gå och stå.