Bokask

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Bokask skapad av papper från Piondesign.
Dekorationen är en utstansad från  en Tim Holtz dies lite gasväv infärgad med Distress och ett organzaband, pärlhatt med en liten halvpärla i mitten.
Damen är ett urklipp  och överstruken med Rock candy Crackle paint.
Alla kanter är inkade för att få en vintagelook.

Ryggen är ett vanligt cardstock som har fått sig en rejäl omgång med en vattenspruta och Distressdynor som jag dragit över pappret. Därefter la jag det över några tandpetare för att få vecken, torkade det hela med embossingfönen – för jag har ju inte tid att vänta måste fortsätta med en gång så man ser hur det blir. Limmade på så fort det var torrt.
Jag har glömt att fota från andra sidan så att man ser hur själva asken är uppbygd men den är likadan som en tidigare bok jag gjort ”Ska vi ta en fika” .
Låsningen gjorde jag som en tunga att trä igenom en hälla funkade väldigt bra då den är lätt att öppna och stänga.

Romantisk insida med både hjärtan och spets.

Comments are closed.