Kort

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Ett kort till en ”ängel” Motivet i mitten fick jag i en butik som säljer kläder, de har den på sina påsar också! Känns såååååå rätt i tiden. Här slängs inget som kan komma till användning. (Jag jobbar ju i åtrvinningsbranchen så det är ju bara till att återvinna så mycket som möjligt.) Även silkespappret kommer från samma butik. De brukar linda in kläderna så fint i det och sätt på änglaetiketten.

Rosor av silkespapper som jag bara snurrat runt till en liten rulle com sedan fått sig en omgång med glitter.

Närbild på fjärilarna som jag bara tokgillar, stans från Martha Stewart

2 Responses to “Kort”

 1. Maria Says:

  Hej.
  Jag gillar din blogg jättemycket och tycker dina blommor är fantastiska.
  Kortet är jättefint.
  Jag blev så inspirerad av din barnvagn att jag var tvungen att testa att göra en.
  Det var riktigt roligt och jag har länkat till dig, hoppas det är okej.
  /Maria

 2. christine Says:

  Tjena!! underbart kort. Fatet och koppen var ju så söta. Nu är det snart dags att betala in för Orustscrappen. Kram…christine