Resväska

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Efter Inspiration och beskrivning i senaste numret av Magnolias tidning har jag skapat den här resväskan.

Jättekul att göra. Fick användning för ett stämpelkit med resedetaljer som jag har haft liggande sen urminnes tider. Långt innan jag började på allvar med att skapa kort m.m. Min man köpte det till mig på E-bay från USA. Dessutom har jag använt några nya jag köpte från Scrapbruket som kom hem till mig i förra veckan + några andra stämplar också. Det är kul att göra sitt eget papper tycker jag.
Den bruna cardstocken har fått sig en omgång med ett Tim Holtz embossingkuvert.. De runda ”plupparna” som sitter på banden som går runt väskan har jag gjort med cirklar utstansade i krympplast doppade i Ultra Thick Embossing Enamel efter att jag tryckt ned dem i embossingdynan så det fastnade pulver på förstås, sen värmde jag med embossingfönen förstås. Ett kul sätt att göra egna dekorationer det kommer att bli fler framöver.

Baksidan är ju ganska lik framsidan har bara fått dekorationer genom att hänga i ett  litet hjärta och en mininyckel. Ska komplettera med ovan nämnda ”pluppar”.

Insidan klädde jag med ett rutigt papper från Majadesign. Har ännu inte bestämt vad som ska vara i väskan och vem som ska få den???

3 Responses to “Resväska”

  1. christine Says:

    Woow, skit läcker. Vi syns till helgen. kram..christine

  2. Marianne Says:

    vart ska du resa med en så fin resväska?

  3. sari hänninen Says:

    du skulle kunna delta med denna i vår sommartävling med resetema… 🙂 – scrap o hobbys alltså 🙂