God Jul på er alla.

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Julgranen i all sin glans med adventskalenderstrutarna i bakgrunden.
Årets julgran var drabbad av lite missöden. Först tog jag in fel fot så vi fick den inte att stå upprätt, plötsligt säger min man ”Hade vi verkligen denna foten förra året?” Nej såklart inte. Jag ut i friggeboden och letade fram den som vi haft de senaste åren. OK nu ska det väl fungera ändå. MEN NEJ det går inte att få på den heller, stammen är för smal (den har blivit svarvad hos julgransförsäljaren). Vi får helt sonika lägga ner granan och såga av en bit. Äntligen får vi på foten, vips så står den där helt rak och färdig att kläs. I med alla ljus,  kulor och pynt. Lite vatten behövs ju för att den inte ska barra.
Nu kan vi Sara och jag  mysa framför granen. Som av en händelse kikar jag lite under den sent på kvällen tyckte att där var lite barr som jag skulle borsta bort. Ve och fasa! Julgransfoten läcker vatten. Julgransmattan är dyblöt, vi som glömde lägga plast under i villervallan . Ok jag går och lägger mig för Hasse sover sin skönhetssömn sedan länge. På morgonen kl 5,30 plockas alla kulor och pynt ur granen för att kunna flytta fram den så vi får torka bort allt vatten så inte golvet under blir förstört.
Senare på eftermiddagen hänger Sara och jag i allt pynt igen.
Nu står den äntligen där i all sin glans. Självklart går granen också i Vintagestil.
Dessutom vaknar ju det en del insekter i granar men det är en annan historia som jag inte berättar om här och nu.

Comments are closed.