Babykort

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Kort till en nyfödd liten flicka. Jag har försökt att mixtra med bilden för att få det lite oskarpt i kanterna lyckades väl sådär måste öva mer på det.
Här har jag använt två st Martha Stewart punchar för att få blommorna i kanten, en för hörnen och en annan för resten av sidan. Man måste ha papperet i en speciell storlek för att det ska passa(finns några olika att välja på) jag har använt 6 x6 inch på just denna. Blomman nere i hörnet har jag gjort av kaffefilter och några löv från Nellie Snellen punchar, här är också två olika punchar en som stansar ut lövet och en som embossar det så det ser verkligt ut med bladnerver och lite dimension och djup. Den lilla cirkeln i mitten snurrar runt i öppningen om man rör på kortet. Sitter på två st femtioöringar. Hittade denna beskrivning här. (Även blomman finns en beskrivning på i denna bloggen) Kika där för det finns sprängfyllt med ideér.

Comments are closed.