Blomförvaring

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Jag tyckte det var så fin form på en chokladask som vi njutit av nu i jul. Jag har använt den som mall till min lilla Box som jag ska förvara mina blommor i som jag gör själv i väntan på att de ska komma till användning på något alster. Min utmaning för det här året är att försöka göra de flesta dekorationer själv.

Återigen har jag övat på att få bilden lite suddig, men jag vet inte om det blev så lyckat den här gånngen heller, krävs mer övning tror jag.
Jag tycker det är svårt att fota så det ser proffsigt ut.

Liten bild från insidan.

Fylld med några blommor som jag gjort lite då och då.

Närbild på dekorationen på ovansidan av boxen.
Beskrivning kommer imorgon på hur jag gjorde.

One Response to “Blomförvaring”

  1. Sylvia Says:

    Jättefin! Men ser komplicerad ut…