Ännu en Box

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Jag gillar verkligen formen på den här boxen så jag var tvungen att göra en till i lite annan stil.

Kronan har jag skurit ut i min Cricut och färgat in med flera olika Distressdynor och sedan strukit över den med Clear Rock Candy/Cracklepaint.
Några små duttar av en pearlmakerpenna får bli som små pärlor. Kanten på locket är en bit av en Martha Stewart Kantstans.

Stämpel från Tim Holtz embossad i vanlig clear embossing pulver, blir riktigt fint på svart bakgrund.

Fönstret i det svarta pappret är utstansat med en Spellbinders, det andra fönstret fick jag skära ut för hand hade inget annat som passade. Torrembossat med en Tim Holtz embossingfolder och färgat in med lite olika distresser efteråt. Gasbinda som rosett, Nellie Snellen blomma och en vintagebild med lite glossy accent på.

Comments are closed.