Tävling hos Scrap o Hobby

Author: Annicka  //  Category: Handgjorda kort

Jag tänkte vara med i månadens tävling i Scrap o Hobbys blogg. Jag har aldrig tävlat i något sådant här tidigare, men någon gång ska ju vara den första.
Stämplat upp tagen med lite noter från Tim Holtz och swirl från Inkido samt distressat med flera olika färger i den bruna färgskalan. Spillbitar från min låda med mest skräp. Några klockor och Branch Tree dies också från Tim. Trädet har klippts i 3 olika delar och sedan fått sig en omgång med crackle paint och en del med sepia accent. Stämpelmotivet är designat av Elaine Cox.  Stämplat med tre olika bruna distressdynor och sedan tonats ut med vatten. Bokstäver från Quick Kutz. JA det var nog det mesta tror jag.

2 Responses to “Tävling hos Scrap o Hobby”

 1. sari hänninen Says:

  Ho hooo… Vad skådar mitt norra öga, om inte ugglor….

  Bloggen är ingen katastrof… men jag förstår om du vill göra den till ngt eget..

  Som sagt, det är inte särskilt svårt :-).

 2. Linapyssel Says:

  Yes…den första tagen i tävlingen!! Härligt jobbat! Den är super fin med alla ugglor , trädet och klockorna!
  Stort Lycka till och tack för ditt fina bidrag!
  kram Lina